Celebrem 25 anys de la Fundació Cassià Just (Cuina Justa), inserint socialment i laboralment a persones amb especials fragilitats (mental i exclusió social), i promovent el treball digne per a gaudir d’una vida normalitzada.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han estat presents al llarg de la nostra història, a tots els col·laboradors i col·laboradores que han estat al nostre costat, així com a les empreses i entitats que ens permeten generar aliances i acords col·laborant activament amb la sostenibilitat del nostre projecte.

TOTS SOM CUINA JUSTA

Hotel Mandarin ORIENTAL

EUROPASTRY

AMETLLER ORIGEN

ESCOLA VILA OLÍMPICA

AREAS

KETTERER

PROPERAMENT

MARIONA-AGENCY

PROPERAMENT

PRESENTACIÓ A LA PREMSA

El passat 4 de juliol, l’espai impur de Nandu Jubany, a Barcelona, va acollir un dels esdeveniments que organitza la Fundació Cassià Just-Cuina Justa per la seva 25 aniversari. Durant l’esdeveniment es van explicar les iniciatives que es duen a terme per generar oportunitats socials i laborals per a les persones amb fragilitat (malaltia mental i / o exclusió social). Després dels parlaments, el xef va oferir un dinar en aquest mateix espai.

FESTA 25 ANIVERSARI

El passat mes de Maig vàrem celebrar els nostres 25 anys amb un gran dinar amb tots els nostres treballadors. Aquí teniu les fotografies.