SERVEIS DE CÀTERING SOLIDARI

Realitzem *serveis de càtering solidari per a tota mena d’esdeveniments empresarials i institucionals. Adaptem el nostre càtering solidari a la tipologia de l’acte, l’espai i el nombre de comensals. Personalitzem el servei de càtering solidari segons les necessitats, preferències gastronòmiques i pressupost del client. El nostre equip realitzarà en tot moment un seguiment del servei de càtering i portarà un control exhaustiu de la qualitat.

*Serveis de dilluns a divendres

Box Solidari

L’opció més ràpida i senzilla: lliurar i menjar! Nosaltres us lliurem el càtering dins dels nostres Box i vosaltres el presenteu.

Càtering Solidari

Cuina Justa us munta el servei delivery i us ho deixa tot a punt per degustar-lo a l’hora i lloc indicat en l’àrea de Barcelona.

També pots escollir el servei de càtering amb cambrers, seleccionats, personalitzats segons esdeveniments i formats d’acords amb els valors Cuina Justa.

Pícnics

També realitzem servei de pícnics per als vostres clients o treballadors, que us lliurarem al lloc o llocs indicats (també realitzem servei de recollida). Tots els pícnics es lliuren en una bossa reciclable individual.

Horts propis per als nostres càterings solidaris

Gestionem Cal Tudela, un camp de 4 hectàrees al territori del Prat de Llobregat, dins del Parc Agrari del Baix Llobregat on cultivem productes locals i de temporada. L’equip està format per persones amb especials fragilitats relatives a la malaltia mental i/o l’exclusió social de la mateixa localitat. Treballem per al foment de la inserció laboral en el territori.