MENJADORS ESCOLARS

Gestió de menjadors escolars

Oferim un servei de gestió integral del menjadors escolar. Tenim cura tant de l’alimentació dels infants, com del projecte educatiu del temps de migdia que ens permet transmetre, a través del menjar, valors de convivència i respecte.

Projecte pedagògic

Tolerància vers la diferència

Com empresa social dedicada a la inserció de persones amb especials fragilitats, volem transmetre als infants dels nostres menjadors el valor de la TOLERÀNCIA VERS LA DIFERÈNCIA.

Esbarjo Educatiu

El temps de lleure també és un bon moment per fomentar l’esbarjo de forma educativa a través d’activitats per dinamitzar el pati: lloc lliure dirigit, jocs tradicionals i cooperatius, tallers i racons, campionats esportius, etc.

Pedagogia en el menjar

El projecte educatiu per utilitzar el menjar com a eina pedagògica i aprendre i conviure a través de la cuina i el fet de menjar.

Acompanyament alumnes amb NEE

Tenim una àmplia experiència en l’acompanyament de persones amb especials fragilitats, fet que ens permet oferir alhora una atenció personalitzada i acompanyament d’alumnes amb NEE.

Projecte alimentari

Els alumnes en edat escolar estan en una etapa molt important de desenvolupament i adquisició d’hàbits alimentaris, per això apostem per entendre el menjar com una eina d’aprenentatge.

Apostem per menús sans i equilibrats, elaborats amb productes de temporada, dels nostres propis horts ecològics o de proveïdors de proximitat, cuinats com a casa, amb amor, i presentats de manera atractiva i enriquidora.

Altres activitats

També podem oferir altres propostes que complementen el servei de menjardor:

Excursions als nostres horts ecològics al Parc Agrari del Baix Llobregat
Tallers de cuina adreçats a famílies o nens
Tallers per construir i mantenir un hort urbà
Ponències sobre dietètica i nutrició per a famílies
Ponències sobre compostatge

Ctra Sta Creu de Calafell, 106
08830 Sant Boi de Llobregat
(Barcelona)

Tel. +34 93 630 32 34
info@cuinajusta.com