Treballa amb nosaltres

ENVIA’NS EL TEU CURRICULUM

T’agradaria treballar amb nosaltres?
Envia’ns el teu currículum i el tindrem compte
de cara a futures seleccions de personal.
Gràcies per a confiar en nosaltres!

  D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (RGPD) i la Llei Orgànica Espanyola 3/2018, l’informem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer de dades personals propietat de FUNDACIO CASSIA JUST que té com a finalitats permetre la gestió del procés de selecció de personal pel que s’ha interessat al facilitar-nos les dades. No hi ha previsió de que aquestes dades puguin ser cedides a altres empreses o del sector per a realitzar els mateixos fins.

  Aquest autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb la finalitat esmentada del procés sol·licitat.

  a) Finalitats del tractament. Gestió dels processos de selecció de personal.
  b) Termini de conservació de les dades incorporades al fitxer.
  En compliment de Art. 13.2a RGPD, de protecció de dades de caràcter personal, les seves dades seran cancel·lades en un termini no superior a dos anys des de la seva recollida i en base al seu consentiment.
  c) Exercici de drets de l’interessat.

  Si desitja exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a FUNDACIO CASSIA JUST, amb domicili a Carretera de Santa Creu de Calafell, 106 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) per correu postal o ens remeti un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: rgpd@cuinajusta.com