Avís Legal

En compliment del que estableix  la Llei 34/2002 d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de L’ Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), se informa de les següents aspectes legals:

Aquesta Avís Legal regula l’accés i utilització de la plataforma electrònica http:/www.cuinajusta.com , que la Fundació Cassià Just posa a la disposició dels usuaris d’Internet interessats en la seva activitat, serveis i continguts.

Fundació Cassià Just és un Centre Especial de Treball que opera sota el nom comercial de Cuina Justa, aquest nom engloba a la Fundació Cassià Just i a les empreses del grup, hem assentat la nostra feina per mitjà de la conjunció de tres dimensions dins de l’escenari de  l’economia social: som solidaris, som artesans i som saludables.

Cuina Justa, porta 25 anys treballant per oferir llocs de treball en el sector de l’alimentació. Hi treballen persones que tenen un estil de vida que implica unes dificultats per a la seva promoció personal, en l’emancipació i en el vincle amb els altres.

L’informem que la titularitat d’aquesta Web pertany a la Fundació Cassià Just, amb domicili en Ctra. Santa Creu de Calafell,106, 08830, de Sant Boi de Llobregat, amb CIF núm. G60566460. Està inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número d’Inscripció 847 així mateix està classificada com fundació benèfica de tipus assistencial i cultural.